Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Krádeže

CHEB - Několik případů  

  • 47letý muž z Mariánských Lázní je podezřelý ze spáchání přečinu krádež ve stádiu pokusu. Muž dne 15.3.2012 v odpoledních hodinách překonal 230cm vysoké žebrovité oplocení objektu v ulici Pod Panoramou. Z objektu se snažil vypáčit měděný parapet, přičemž byl vyrušen zaměstnancem bezpečnostní agentury. Muž z místa utekl. Způsobená škoda činí 3 tisíce korun.
  • Neznámý pachatel v Mariánských Lázních vnikl do zaparkovaného osobního vozidla Mercedes Benz Vito, ze kterého odcizil různé stavební nářadí včetně průmyslového vysavače tekutin v nerezu. Majiteli vznikla škoda ve výši 110 tisíc korun. Mariánskolázeňští policisté případ kvalifikovali jako přečin krádež a přečin poškození cizí věci. Po pachateli a odcizených věcech se pátrá.
  • V obci Drmoul neznámý pachatel vnikl do neuzamčené garáže, ze které odcizil křovinořez, motorovou pilu, strunovou sekačku. Majiteli vznikla škoda přes 5 tisíc korun. Případ byl kvalifikován jako přečin krádež a přečin porušování domovní svobody. Po pachateli a odcizených věcech se pátrá. Zabezpečte si svůj majetek. Zamykejte vrátka od pozemku i garáže a nedávejte tak šanci zlodějům. 

nprap. Bc. Martina Hrušková
Út 20. března 2012 
 

vytisknout  e-mailem