Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Krádeže

KARLOVARSKO – Pozor na odložené věci. 

Karlovarští policisté o víkendu sdělili podezření dvěma ženám ve věku osmačtyřicet a třiadvacet let z přečinu krádeže, kterých se ženy měli dopustit na ulici Varšavská.

Starší z žen v Karlových Varech, v baru na ulici Varšavská, využila odchodu padesátiletého muže na toaletu, z kapsy u bundy, kterou měl muž položenou na lavici, mu odcizila peněženku s finanční hotovostí, ze které vyndala finanční hotovost, kterou si uschovala do spodního prádla. Když muž po příchodu zjistil, že byl okraden, žena mu peněženku vrátila, ale bez finanční hotovosti. Při vyšetřování případu policisté zjistili, že osmačtyřicetiletá žena se uvedeného jednání dopustila přesto, že byla za stejný či obdobný skutek v posledních třech letech odsouzena rozsudkem Okresního soudu v Karlových Varech, k nepodmíněnému trestu odnětí svobody.

Třiadvacetiletá žena společně s osmatřicetiletým přítelem v ranních hodinách v Karlových Varech, v baru na ulici Varšavská, využili nepozornosti šestadvacetiletého hosta a v nestřeženém okamžiku mu odcizili mobilní telefon v hodnotě přesahující 11 tisíc korun. Mobilní telefon prodali a takto získané peníze pak užili pro svoji potřebu.

por. Ing. Pavel Valenta
16.05.2016

vytisknout  e-mailem