Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Krádeže

KLATOVSKO - Pachatel ze strojů odčerpal naftu a vzal nářadí. Z balkónu zmizelo prádlo a z bedny na tiskoviny ukradl lžičky. 

      Na obvodním oddělení v Sušici přijali policisté ve středu 26. srpna tohoto roku oznámení o krádeži dámského spodního prádla. V době od pondělí do středy pachatel v panelovém domě v Sušici poškodil dveře na společný balkón v mezipatře a z prádelní šňůry odcizil dvoje dámské kalhotky. Celková škoda činí 1 400 Kč.
 
     Počátkem týdne neznámý pachatel kradl v areálu zemědělské společnosti v obci u Sušice. Pachatel ze šesti zemědělských strojů odčerpal motorovou naftu celkem 490 litrů a z dílny odcizil různé elektrické nářadí. Poškozené společnosti vznikla škoda přesahující 21 tisíc korun.
 
     U obchodního domu v Klatovech v noci ze středy na čtvrtek neznámý pachatel v ulici Nádražní poškodil uzamčenou kovovou bednu na tiskoviny a vyjmul časopisy, kdy na osmi baleních roztrhal obal a odcizil plastové lžičky. Poškozením bedny a znehodnocením časopisů vznikla škoda za téměř jeden tisíc korun.
 
    V uvedených případech policie zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež.
 
 
 
nprap. Ladmanová Dana
 
27. 8. 2015

vytisknout  e-mailem