Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Krádeže

KARLOVY VARY –Noviny a časopisy, sud piva, zboží z prodejny  

V Karlových Varech, na ulici Západnídne, 27.12.2011  neznámý pachatel odstranil zámky z plechových beden u trafiky, z kterých odcizil noviny, časopisy, CD a DVD. Poškozené organizaci způsobil škodu cca 5 000,-Kč.
 
Pachatelé krádeže sudu piva byli dopadeni. Dne 26.12.2011 ve 22:30 hodin přijali policisté z Teplé oznámení, že ze sklepa místní restaurace v Teplé neznámý pachatel odcizil třiceti litrový suddvanácti stupňového piva.Místní policisté případ vyšetřili a pachatele dopadli velmi rychle. Jsou jimi dva muži z Plzně. Nyní jsou oba podezřelí trestně stíháni ve zkráceném přípravném řízení.
 
Trestně stíhán pro krádež je také 19letý muž ze Sokolova. V Ostrově v samoobslužné prodejně Penny Marketodcizil  14 ks zubní pasty v celkové hodnotě 1258,60,- Kč. Zboží si uschoval pod svrchní oděv a s takto uschovaným zbožím se snažil z prodejny odejít, aniž by zaplatil. Byl však zadržen pracovnicí prodejny, na její výzvu uschované zboží vydal. Svého jednání se dopustil, ačkoli byl rozsudkem Okresního soudu v Sokolově odsouzen pro přečin krádež a odsouzen k trestu obecně prospěšných prací v délce 100 hodin, které doposud nevykonal. Podruhé byl odsouzen Okresním soudem v Karlových Varech pro přečin Krádeže k trestu odnětí svobody v trvání 8 měsíců s podmíněným odkladem na dobu na 2 roky.
 
por.PhDr.Papežová Zdeňka
28.12.2011

vytisknout  e-mailem