Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Krádeže

CHEB - Několik případů  

Policisté Chebského regionu pátrají hned v několika případech po neznámém pachateli.

  • V Chebu v ulici Valdštejnova pachatel vnikl do sklepa, odkud si odnesl přenosnou černobílou televizi, dámskou bundu a 7 kilo barev na malování. Způsobená škoda činí přes tisíc korun. 
  • V Mariánských Lázních vnikl pachatel do přízemního bytu na Ruské ulici. Byt prohledal a odnesl si bižuterii, šperky a elektroniku. Způsobená škoda bude vyčíslena později.
  • V Chebu v části Háje pachatel vnikl do rodinného domu, ze kterého odcizil digitální fotoaparát a mobilní telefon. Zde způsobil škodu přes 5 tisíc korun.    

Policisté ve všech případech zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinu krádeže a přečinu porušování domovní svobody. Případy se intenzivně zabývají a činí všechna potřebná šetření a opatření k odhalení jejich pachatele.

pozorný sousedStarost o zabezpečení majetku musí mít především jejich majitelé.

  • Bezpečný dům je možno docílit jedině tam, kde občané (majitelé, nájemníci) věnují dostatečnou pozornost otázkám bezpečnosti a zabezpečení a mají mezi sebou dobré vztahy (sounáležitost, zdravá všímavost, nezištnost atd.).
  • Všímejte si svého okolí, nebuďte k sobě lhostejní. Pokud vidíte podezřelou osobu pohybující se ve vašem okolí (vašeho domu), volejte Policii ČR.
  • Příště může být ohrožen Váš majetek a něčí pomoc Vám přijde vhod!

nprap. Bc. Martina Hrušková
Út 13. září 2011
 

vytisknout  e-mailem