Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Krádeže

KARLOVY VARY – Chronický zloděj opět trestně stíhán  

Pozor na neuzamčené kanceláře a další volně přístupné prostory
Ve zkráceném přípravném řízení sdělili policisté   podezření 58letému muži z Karlových Varů. Muž je podezřelý ze spáchání pokračujícího přečinu Krádež podle ust. § 205/2 2 TZ. Od začátku ledna 2012 odcizil v ordinaci dětského lékaře z recepce, bez použití násilí, mobilní telefon v hodnotě 1.200,- Kč , v Karlových Varech - Otovicích, vareálu místní firmy vyšel na rampu, pak neuzamčené šatny, kde prohledal batoh a peněženku, z které odcizil 300,- Kč. Bankovky odcizil, peněženku vrátil do batohu a stejnou cestou odešel.
O pár dní později během dne, v Karlových Varech, v krajské nemocnici vešel do kuchyňky v 2. patře, pak do šatny zaměstnanců, kde ze stolu odcizil volně položený mobilní telefon za 1.500,- Kč
Naposledy před týdnem, dopoledne vešel do restaurace v Karlových Varech, kterou v minulosti navštěvoval a dobře se v prostorách restaurace orientoval. Ze sklenice, která ležela volně na baru odcizil větší množství kovových mincí , ty si nasypal do kapes, sklenici ponechal na místě a stejnou cestou odešel. Zanechal po sobě škodu za 400,- Kč.
 
por. PhDr.Papežová Zdeňka
2.2.2012

vytisknout  e-mailem