Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Krádeže

Pachatelé dopadeni  

Hned ze tří přečinů je obviněný 33letý muž z Karlových Varů. Podezřelému muži policisté prokázali krádež motocyklu z garáže v ulici U Nemocnice v Ostrově, krádež lžíce minibagru, drenážní lžíce bagru a navíc byl muž přistižen při řízení motorového vozidla, přestože mu byl vysloven zákaz řízení motorových vozidel do roku 2012.
V  Dalovicích byl kontrolován při řízení vozidla zn. VW Golf, drenážní lžíci bagru o váze 130 kg měl odcizit ještě se dvěma pachateli v obci Pstruží, ze stavby-rekonstrukce komunikace a ze stavby v areálu Karlovarské nemocnice měl odcizit, také s dalším pachatelem, lžíci minibagru. Do garáže v Ostrově v ulici U Nemocnice se vloupal tak, že za pomocí auta vytrhl dveře od garáže, a odcizil motocykl za 200 000 Kč po přestřižení řetězu. Celkem napáchal škodu za 222 190Kč. Je trestně stíhán pro přečiny Krádeže, Poškozování cizí věci a Maření výkonu úředního rozhodnutí.
O tom, zda bude trestně stíhán ve vazební věznici nebo na svobodě rozhodne dneska soudce.
 
Policisté řešili případ odcizeného žlabu a podlahy váhy na skot, které měl odcizit neznámý pachatel v době od 25.-27.6.2010 na pastvině u Bečova nad Teplou. Policisté případ úspěšně vyřešili, pachatele dopadli a usvědčili z krádeže. Je jím místní muž. Proti pachateli zahájil policejní komisař trestní stíhání ve zkráceném přípravném řízení, pro přečin Krádeže.
 

vytisknout  e-mailem