Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Krádeže

Chebsko  

Do prostor hradu v Libé násilím vnikl dosud neznámý pachatel, který zde odcizil deset balíků lepenky, zářivkové světlo, prodlužovaní kabel, nové okapové svody a dvoupístový kompresor. Ke krádeži mělo dojít v době od 27. až 31.5.2010. Kriminalisté pachatele dopadli velmi rychle. Podezřelým je muž z Chebu.
Krádež věcí z vozidla oznámila žena z Prahy. V neděli odpoledne zaparkovala své vozidlo v Mariánských Lázních naproti Lesnímu prameni. Do vozidla násilím vnikl neznámý pachatel, kterého přilákala cestovní taška a příruční zavazadla, která byla v autě uložena volně. Poškozená nahlásila škodu vyšší 33 000Kč.
Ke kapesní krádeži došlo v Chebu v herně. Muž z Chebu oznámil, že dosud neznámý pachatel využil jeho podnapilosti a odcizil mu mobilní telefon a šperky. Poškozený přesně neví, kdy a jakým způsobem ke krádeži došlo. Nahlásil škodu za pět tisíc korun.
Na parkovišti u nákupního střediska v Evropské ulici v Chebu neznámý pachatel okradl 40letého cizince. Zloděj vzal muži peněženku, platební kartu, osobní doklady a mobilní telefon. Cizinec přijal potvrzení o oznámení a policisté zahájili šetření

vytisknout  e-mailem