Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Krádeže a nebezpečné vyhrožování

SOKOLOV - Vyhrožoval ženě ublížením na zdraví. 

Napadl psa a poté i poškozeného
Z přečinu výtržnictví sdělili policisté ze Sokolova podezření 27 letému muži. Dne 25. června v brzkých ranních hodinách měl podezřelý v Sokolově ve vnitřních prostorách baru po předchozí hádce opakovaně vyzívat poškozeného na souboj, což muž odmítal. Podezřelý si tak měl vybít svůj vztek na psu poškozeného tím, že do něj kopl. Poškozený se vůči chování útočníka ohradil. Vzápětí měl podezřelý na poškozeného zaútočit několika údery a kopy. V případě prokázání viny hrozí podezřelému až dvouletý trest odnětí svobody.
 
Vyhrožoval a kradl
Loketští policisté řeší případ nebezpečného vyhrožování a pokračující přečin krádeže. Dvaadvacetiletému muži sdělili 26. 6. 2013 z těchto činů podezření. Podezřelý měl slovně urážet ženu, která mu zapůjčila mobilní telefon. Ve chvíli kdy ho chtěla po muži vrátit, ji začal nadávat a navíc měl do ženy také strčit.
 
Té stejné ženě měl muž bez jejího svolení vzít opakovaně peníze z peněženky. Mimo to ji také několikrát fyzicky napadl. Při jednom z útoků ji měl odcizit mobilní telefon. Při posledním incidentu ji měl napadnout a vyhrožovat ublížením na zdraví. V poškozené to vzbudilo důvodnou obavu o její život a zdraví. Podezřelý se jednání se dopustil i přesto, že byl za obdobný čin odsouzen Okresním soudem v Sokolově. Celková škoda je vyčíslena na necelých 10 tis. Kč. V případě odsouzení hrozí muži až tříletý trest odnětí svobody.
 
Ukradl finanční hotovost.
Jednadvacetiletému muži sdělili krasličtí policisté podezření ze spáchání krádeže. Té se měl dopustit v nočních hodinách z 22. na 23 června 2013 v Kraslicích. Poškozená nechala muže ve svém bytě, ten jí bez jejího svolení měl vzít z peněženky finanční hotovost ve výši 6 100 Kč. V případě prokázání viny hrozí podezřelému za krádež až dvouletý trest odnětí svobody.
 
nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
26. června 2013

vytisknout  e-mailem