Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádeže autorádií

LOUNY - Zloděj je odcizil ze zaparkovaných vozidel. 

Policisté šetří vloupačky do osobních vozidel v Žatci. Ze čtvrtka na pátek se vloupal v ulici Obránců míru do zaparkovaného automobilu zn. Kia Sorento dosud nezjištěný pachatel, který odcizil autorádio s flash diskem. Svým jednáním tak způsobil majiteli škodu za 5 000 Kč. K další vloupačce vyjížděli policisté v sobotu do ulice nám. Prokopa Velkého. Tam se zatím nevypátraný zloděj vloupal do zaparkovaného osobního vozidla zžn. VW Polo. Odcizil autorádio s flash diskem, držák na mobilní telefon a starší autorádio odložené v přihrádce před sedačkou spolujezdce. Způsobená škoda činí 5 500 Kč. Policisté v obou případech zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a po pachateli-ích pátrají.

Kamion terčem zloděje

Odstavený kamion v průmyslové zóně Triangl na Žatecku se stal v minulých dnech terčem dosud nezjištěného zloděje. Ten z něj odcizil motorovou naftu a dále poškodil plachtu na přívěsu. Způsobená škoda bude vyčíslena dodatečně, ale jisté je, že přesáhne 5 000 Kč. Policisté i v tomto případě zahájili ve věci úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a po pachateli pátrají.

Nehoda v Petrohradu

K dopravní nehodě dvou osobních vozidel vyjížděli policisté v neděli odpoledne do obce Petrohrad na Podbořansku. Řidič vozidla Škoda Octavia nedal na křižovatce u psychiatrické léčebny přednost osobnímu automobilu zn. VW Touran, přičemž došlo ke střetu vozidel. Nehoda, která je v šetření dopravní policie, se naštěstí obešla bez zranění. Provedená dechová zkouška u obou řidičů byla negativní.

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 4. dunma 2016

 

    

vytisknout  e-mailem