Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Krádeže elektroinstalace

ÚO Bruntál - vloupání do rodinného domu, z vodárny zmizela nádoba o váze 400 kg a další... 

Z bývalé vodárny zmizela nádoba o váze 400 kg
Násilně vniknul prozatím neznámý pachatel v obě od 1.4. 2011 do 6.3.2012do bývalé vodárny v Osoblaze. Zde demontoval a odcizil nepoužívanou kovovou nádobu, která v minulosti sloužila k filtraci pitné vody. Nádoba vážila cca 400 kg. Způsobená škoda činí 3200 Kč.
 
Dal mu pěstí a šlapal po hlavě
Policejní komisař SKPV Krnov zahájil v pondělí 12.3.2012 trestní stíhání 33letého muže pro zvlášť závažný zločin ublížení na zdraví ve stádiu pokusu a přečinu výtržnictví. Toho se měl dopustit tím, že dne 10.9.2012 v Krnově v restauraci na Zámeckém náměstí měl obviněný bezdůvodně nejprve fyzicky napadnout 21letého muže, který se pohyboval o berlích. Pak ho žduchl, poškozený spadl na zem a zde mu měl dát opět facku. Poškozeného se zastal 36letý muž, kterého obviněný měl udeřit do hlavy pěstí. Jakmile upadl na zem, tak ho zde měl bít do hlavy pěstmi a šlapat mu po ní. Způsobil mu otřes mozku, zlomeninu spánkového výběžku lebky a krvácení do středního ucha.
 
Do rekreačního střediska šel pro radiátory, vodovodní baterie a lišty dveří
Škodu přes sto tisíc korun způsobil prozatím neznámý pachatel majiteli bývalého rekreačního střediska ve Městě Albrechticích – Dlouhé Vodě. V průběhu tří měsíců, tedy od prosince do 12.3.2012, zde pachatel vnikl a z pokojů a místností demontoval a odcizil 55 vodovodních baterií, 17 litinových radiátorů a také tři hliníkové lišty z železných dveří.
 
V rekonstruované budově chybí elektroinstalace za 130 tisíc
V Bruntále na ulici Nádražní od 5. do 12.3.2012 vnikl pachatel přes světlík do objektu, který je v rekonstrukci. Vystříhal zabudovanou elektroinstalaci v hodnotě 130 tisíc, kterou odcizil.   Šetří OOP Bruntál.
 
Vloupání do rodinného domu
Albrechtičtí policisté šetří vloupání do rodinného domu v Linhatrovech. Prozatím neznámý pachatel poškodil v průběhu dne dveře a vnikl dovnitř. Odcizil dva notebooky, externí hard disc, navigaci Garmin a šperkovnici se šperky v hodnotě 10 tisíc Kč. Svým jednáním způsobil majiteli škodu ve výši přes 40 tisíc Kč.
 
Z kanceláře zmizela sportovní taška
Nepřítomnosti jednoho ze zaměstnanců v kanceláři firmy v Bruntále na ulici Zahradní využil pachatel, který z volně přístupné kanceláře odcizil odloženou sportovní tašku. V ní měl majitel peněženku s různými doklady, finanční hotovost, platební karty, vystřelovací nůž a knihu s názvem Žoldéři. Způsobená škoda činí 3350 Kč.
                                                                                                        
komisař por. Bc. Tušková P.

vytisknout  e-mailem