Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Krádeže i nesprávná škola smyku

RYCHNOVSKO - Zmizely peníze i socha. 

Další zářijový víkend byl pro policisty na Rychnovsku v obdobné režii. Sloužící muži zákona zadokumentovali majetkovou trestnou činnost a prohřešky řidičů.

Z kapsy volně odložených pracovních oděvů na zahradě jednoho rodinného domu zmizela v noci ze soboty na neděli muži z Lípy nad Orlicí finanční hotovost. Muž finance zřejmě neměl po celou dobu pod kontrolou, čehož využil doposud neznámý pachatel a peníze ukradl. Poškozený přišel o částku v řádech tisíců korun. Případ krádeže šetří policisté Obvodního oddělení Týniště nad Orlicí.

Krádež pískovcové více než metrové sochy z náhrobku rodinného hrobu z jednoho hřbitova na Rychnovsku šetří místní policisté. Majitel sochy zjistil smutnou skutečnost v neděli odpoledne a odcizení ihned oznámil na linku 158. Škoda, která mu vznikla, je v řádech deseti tisíců korun.

Nárazem do plotu skončila v neděli v 18:35 jízda řidiče vozu zn. Peugeot 106 ve Vamberku. Čtyřiadvacetiletý mladík jedoucí od náměstí směrem na Doudleby nad Orlicí v pravotočivé zatáčce v mírném klesání zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a stavu komunikace. S autem dostal smyk, který nezvládl a narazil do kovového plotu u rodinného domu. K žádnému zranění naštěstí nedošlo. Dechovou zkouškou alkohol na místě u mladíka dopravní policisté neprokázali. Škoda je vyčíslena na 25.000 korun.

por. Mgr. Alena Kacálková
15. září 2014

Odkazy do noveho okna

Rychnovsko

15.9. Vamberk 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem