Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Krádeže na Klatovsku

Vloupání do sklepa i vozidla 

    Poškození oznámili na obvodní oddělení Sušice vloupání do sklepních kójí. V noci z 24. na 25. března 2011 neznámý pachatel v Sušici v domě vnikl do tří sklepních kójí a odcizil čtyři láhve s vínem, dva páry obuvi a různé písemnosti. Výše škody činí 2 000 Kč.
      V Sušici neznámý pachatel vnikl v panelovém domě do sklepní kóje a odcizil pánské jízdní kolo zn. Author Reflex modročerné barvy a visací zámek ze dveří. Škoda činí 8 100 Kč.
    Na Horažďovicku neznámý pachatel v noci z 24. na 25. března 2011 z prostoru nad lomem odcizil 75 metrů kabelu, který byl veden od trafostanice do areálu společnosti. Výše škody bude upřesněna dodatečně.
     Na obvodním oddělení Klatovy přijali policisté oznámení o vloupání do kůlny a sklepa. V době od 13. do 26. března 2011 neznámý pachatel vnikl v Klatovech na oplocený pozemek a do sklepa, kde nic neodcizil, dále do přilehlé kůlny a odnesl motorovou travní sekačku s pojezdem a dva prodlužovací kabely o délce 20 m. Poškozený vyčíslil škodu na 6 200 Kč.
   Ve Velharticích v sobotu 26. března 2011 ve večerních hodinách neznámý pachatel vnikl do zaparkovaného vozidla zn. Renault Clio a odcizil batoh, ve kterém měla poškozená žena oblečení, kosmetiku a finanční hotovost. Poškozeným vznikla škoda 6 200 Kč.
     V obci na Švihovsku neznámý pachatel v noci ze soboty na neděli vnikl do objektu dílny a ze zaparkovaných traktorů odcizil 70 litrů motorové nafty, motorovou pilu, 25 m měděných a 25 m hliníkových kabelů a poškodil plechovou střechu. Majiteli vznikla škoda 5 740 Kč.
 
nprap. Ladmanová Dana
28.3.2011

vytisknout  e-mailem