Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Krádeže na Klatovsku

Potřebují jízdní kola i nářadí 

     V uplynulém týdnu neznámý pachatel v Sušici vnikl v panelovém domě do sklepní kóje a odcizil horské jízdní kolo zn. Apache v hodnotě 8 000 Kč. K dalšímu vloupání do kóje došlo v jiné ulici, kde v domě pachatel odcizil horské jízdní kolo zn. Scott Aspect20. Majitelce vznikla škoda 20 000 Kč.
    V obci u Švihova vnikl v době od 1. března do 29. dubna 2011 neznámý pachatel do rekreační chalupy, kde uvnitř vše prohledal a odcizil různé věci. Výše škody činí 21 400 Kč.
    V Horažďovicích v noci ze čtvrtka na pátek neznámý pachatel odcizil čtyřkolku zn. Yamoto110 bez registrační značky. Čtyřkolka byla odstavena na ulici a zámkem s řetězem uzamčena k zábradlí. Poškozenému majiteli vznikla škoda 15 000 Kč.
     Na obvodním oddělení Klatovy přijali policisté dvě oznámení o vloupání do sklepních kójí. V době od čtvrtka do soboty neznámý pachatel v panelovém domě vnikl do sklepní kóje a odcizil jízdní kolo zn. GT v hodnotě 6 000 Kč. Z další kóje odcizil dvě vrtačky, plastovou bednu s nářadím, sadu klíčů a další nářadí v celkové hodnotě 41 400 Kč.
 

nprap. Ladmanová Dana

2.5.2011

vytisknout  e-mailem