Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Krádeže na Klatovsku

Vloupání do objektů 

     V Sušici vnikl v sobotu 6. února 2010 po třinácté hodině neznámý pachatel na oplocený pozemek u rodinného domu a dále do domu a odcizil mobilní telefon a další věci. Pachatel byl vyrušen majitelkou a z místa utekl. Škoda činí 2 100 Kč.
    V obci u Nýrska vnikl neznámý pachatel do hospodářského objektu v době od 31. ledna do 6. února a odcizil plastový kanystr s benzinem, z dalšího objektu odcizil kalové čerpadlo a 60 litrů nafty. Dále vnikl do domu, kde vše prohledal a nic neodcizil. Poškozené majitelce vznikla škoda 5 700 Kč.
     Na Horažďovicku neznámý pachatel v neděli 7.února .2010 v nočních hodinách vnikl do objektu čerpací stanice a odcizil alkoholické nápoje a cigarety různých značek. Poškozené společnosti vznikla škoda 45 000 Kč.
     V Sušici v neděli 7. února letošního roku v době od 10.40 hodin do 10.53 hodin v ulici T.G.Masaryka neznámý pachatel odcizil horské jízdní kolo zn. GT Avalanche, které bylo uzamčeno lankovým zámkem u prodejny. Poškozenému muži vznikla škoda 14 000 Kč.
    Na Kolinecku vnikl neznámý pachatel v obci do rekreační chalupy v době od 24. ledna do 7. února 2010 a odcizil dvě vodovodní baterie, dalekohled a sekyru. Majitelé vyčíslili škodu na 9 200 Kč.

vytisknout  e-mailem