Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Krádeže na Přerovsku

Přerovsko - Jízdní kolo i peníze jsou pryč a na skútru bude jezdit někdo jiný.  

Ze sklepní koje zmizelo kolo, z kanceláře peníze
Někdy v době od 23.11.2013 do 2.12.2013 došlo ke vloupání do jednoho ze sklepních boxů v domě na ulici Želatovské v Přerově. Zatím neznámý pachatel překonal řetěz, kterým byl box zabezpečen a z vnitřních prostor odcizil dámské trekové jízdní kolo zn. FELT s vybavením. Majiteli způsobil škodu za 9 150 korun.
 
V době od 29.11.2013 do 2.12.2013 pak došlo ke vloupání do jednoho z domů s pečovatelskou službou v Přerově-Předmostí. Zatím neznámý pachatel se do něho dostal po překonání balkonových dveří, na kterých rozbil sklo a následně z jedné z kanceláří ukradl z příruční pokladny peníze a peněženku s penězi. Celková hmotná škoda byla vyčíslena na téměř 12 tisíc korun.
 
Na skútru bude jezdit někdo jiný
Někdy z 1.12.2013 na 2.12.2013 došlo v Hranicích ke krádeži skútru zn. Jonway*Ly*. Ten odcizil zatím neznámý pachatel z volně přístupné chodby jednoho z domů na ulici Radniční. Majiteli způsobil škodu za 12 tisíc korun. Policisté případ šetří pro podezření ze spáchání trestného činu krádež, za který pachateli, v případě jeho zjištění, hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi. Na případu pracují a po skútru pátrají.

por. Mgr. Irena Urbánková

3.12.2013

vytisknout  e-mailem