Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Krádeže na Přerovsku

Vloupání do bytu, bistra, do kanceláře pečovatelského domu a další 

Neznámý pachatel v průběhu pondělního dne vnikl do uzavřeného bytu v 1. poschodí v Hranicích. Z obývacího pokoje odcizil ze stolu notebook, přenosný ovladač, anténu k digitálnímu příjmu a napájecí trafo. Poškozenému (1962) vznikla škoda ve výši 40 000 Kč.
V době od 9.5. do 10.5.2010 neznámý pachatel vypáčil a vysekal dřevěnou zárubeň na budově železniční stanice Teplice n/B. a po vysazení ocelové mříže vnikl do prostor bistra. Z lednice odcizil sedm otevřených lahví alkoholu různých značek. Z pultu si odnesl pět krabiček cigaret. Celková škoda byla vyčíslena na 4500 Kč.  
V době od 7.5. do 10.5.2010 v domě s pečovatelskou službou v Hranicích rozlomil neznámý pachatel vložku zámku na dveřích do kanceláře a vnikl dovnitř. Prohledal zásuvky u psacích stolů a vytrhl zásuvky na plechové skříni, odkud vzal tři plechové přenosné pokladny. Jedna z nich byla prázdná, ve druhé byla uložena částka 58 421 Kč a ve třetí byly náhradní klíče od dvou bytů, šatních skříněk pečovatelek a také klíče od vozidla Ford. Celková škoda byla způsobena ve výši 65 241 Kč.
Dne 10.5.2010 v odpoledních hodinách neznámý pachatel v prodejně v Přerově odcizil a bez zaplacení pronesl přes pokladnu zboží v hodnotě 170 Kč. U východu z prodejny byl kontrolován ostrahou - ženou (1978). Vydal jí sýr v hodnotě 70 Kč, který měl uložený v kapse bundy. Ženu následně napadl kopem do hlavy. Poté z prodejny utekl a při útěku mu vypadly z bundy 4 čokolády, které také pocházely z prodejny. Napadená utrpěla lehké zranění s dobou léčení do 7 dnů. Zboží bylo vráceno nepoškozené do prodeje.
V době od 7.5. do 10.5.2010 neznámý pachatel vnikl do oploceného a uzamčeného areálu firmy v Hranicích. Odcizil zde dřevěnou europaletu se střešními taškami v počtu 250 ks. Způsobil poškozené firmě škodu ve výši 11 690 Kč.  

vytisknout  e-mailem