Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Krádeže na Přerovsku

Z kadeřnictví zmizely barvy na vlasy a další krádeže 

A opět se kradlo
 
Neznámý pachatel v době od 5.-9.12.2009 v Přerově vnikl bez použití násilí, pravděpodobně za použití shodných klíčů do místního tanečního baru. Z prostoru podniku odcizil dva trezory, z toho jeden se nacházel na barovém pultu a byla v něm uložena finanční hotovost 19 000 Kč .Druhý trezor se nacházel v neuzamčené zásuvce za barovým pultem a bylo zde uloženo 20 000 Kč. Policisté šetří případ pro trestný čin krádeže.
 
Dne 8.12.2009 podezřelá (1956) ze Znojemska odcizila v prodejně drogerie zboží, které si uschovala pod oděv. Při tomto jednání byla přistižena pracovníkem ostrahy. Žena si chtěla odnést 4 řasenky a 2 makeupy. Tímto jednáním vznikla škoda 2 274 Kč. Podezřelá byla již v minulosti Okresním soudem  v Prostějově odsouzena za majetkovou trestnou činnost. Za trestný čin krádeže jí hrozí odnětí svobody až na dva roky nebo peněžitý trest.
 
Včerejšího dne neznámý pachatel v Přerově vnikl bez použití násilí do kanceláře na Nám. Přerovského povstání, kde vypáčil dřevěnou šatní skříň. Z této odcizil dámskou kabelku, ve které byla finanční hotovost 1 200 Kč, osobní doklady, platební karty a další osobní věci. Poškozené ( 1952) vznikla škoda 2 450 Kč. V kabelce měla žena uloženou také služební peněženku, ve které se nacházelo asi 18 400 Kč.
 
V době od 8.-9.12.2009 neznámý pachatel vnikl po rozlomění zámku do provozovny kadeřnictví v Lipníku n. Bečvou. Místnost prohledal a ze zásuvky odcizil dámskou peněženku s finanční hotovostí 300 Kč. Lapkovi se také zalíbily barvy na vlasy a odnesl si celkem 30 tub o obsahu 100 ml. Celková škoda byla poškozenou vyčíslena na 4 300 Kč.
 
Ve stejné době neznámý pachatel otevřel bez poškození vchodové dveře do bytu v Hranicích. Zde nalezl rybářský prut, který odcizil a také se mu zalíbil televizor. Celková škoda byla majitelem (1975) odcizených věcí vyčíslena na 10 250 Kč.
 
 

vytisknout  e-mailem