Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Krádeže na prodejně

Olomouc-Zloději spoléhali na své skrýše 

Krádeže na prodejně 
V úterý 4. 10. 2011 v odpoledních hodinách zasahovali v prodejně drogerie na ulici Riegrova v Olomouci olomoučtí policisté hned dvakrát. Kolem půl třetí přišel do prodejny dvaadvacetiletý mladík z Ústí nad Orlicí, který si schoval za pás kalhot dvě značkové toaletní vody v hodnotě 798 korun.  Aniž by zboží zaplatil, prošel přes pokladny prodejny, kde byl zadrženou ostrahou. Přivolaní policisté dále zjistili, že mladík byl již v minulosti za trestný čin Krádež soudně trestaný.
Krátce před sedmou hodinou vstoupili do prodejny dva muži a jedna žena z Olomouce. Do kalhot, pod tričko a do kabelky si uschovali holicí strojek, sprchové gely, lesk na rty a řasenky, zboží v celkové hodnotě 1 895 korun. Tito zákazníci prošli prostorem pokladny bez zaplacení a byli zadrženi ostrahou prodejny. Muži ve věku 26 a 33 let společně s třicetiletou ženou se protiprávního jednání dopustili, přestože byli všichni tři již v minulosti také soudně trestání za trestný čin Krádež. 
Policisté v obou případech zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu Krádež a všem čtyřem nyní hrozí trest odnětí svobody až na tři léta.

por. Bc. Marie Štrbáková,DiS.

vytisknout  e-mailem