Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Krádeže, nehody

SOKOLOV, CHEB - Případy 

Cheb – vozidlo zůstalo na střeše
 
Dne 11. 11. 2012 v nočních hodinách došlo k havárii osobního vozidla Citroen na silnici I/21 ve směru od Chebu. Řidič uvedl, že při projíždění pravotočivé zatáčky viděl v opačném směru jedoucí dvě vozidla, která se vzájemně předjížděla. Aby nedošlo ke střetu, vjel napravo na nezpevněnou krajnici, kde dostal smyk, který se mu nepodařilo vyrovnat, a havaroval. Vozidlo zůstalo v příkopě otočené na střechu (viz obrázek dopravní nehoda). Ke střetu s jiným vozidlem nedošlo a naštěstí nikdo nebyl při nehodě zraněn. Dechová zkouška vyloučila požití návykových látek před jízdou.
 
Aš - Poškodila okno
 
Ašští policisté sdělili 24leté ženě z Chebu podezření z přečinu poškození cizí věci. V listopadu letošního roku měla podezřelá na rodinném domě v obci Krásno poškodit sklepní dřevěné okno. Poškozené tak vznikla škoda, která je předběžně vyčíslena na částku 7 000 Kč. Policisté celou věc budou nadále šetřit ve zkráceném přípravném řízení. Za poškozování cizí věci hrozí podezřelé až jeden rok odnětí svobody.
 
Sokolov – Během jednoho dne kradl ve dvou prodejnách
 
Sokolovští policisté sdělili 10. listopadu 2012 18letému muži podezření z krádeže, které se měl dopustit ve stejný den hned ve dvou různých prodejnách v Sokolově. Nejdříve měl muž vstoupit do obchodního domu, kde z prodejního regálu  měl vzít 5 holicích strojků a dvě balení žiletek v celkové hodnotě 3 000 Kč, uschovat je a projít bez zaplacení prostorem pokladen. Poté podezřelý prodejnu opustil. Tentýž den navštívil ještě prodejnu s elektro zbožím, kde měl odcizit nabíječku baterií mini a 3 klasické nabíječky baterií. Při odchodu z prodejny byl muž zadržen prodavačem. U podezřelého se zajistila část odcizených věcí z obou obchodů. Část zboží stačil muž již prodat. Celková škoda vůči oběma obchodům byla vyčíslena na částku 6 100 Kč.     
 
Sokolovsko – Střet se srnkou
 
Malé dodávkové vozidlo Fiat se dne 10. 11. 2012 střetlo na silnici III. třídy u Libavského Údolí se srnkou. V odpoledních hodinách jel řidič vozidla směrem ze Šabiny na Libavské Údolí a do jízdní dráhy mu z pravé strany vběhla srnka. Řidič již nedokázal střetu zabránit. Škoda na vozidle předběžně vyčíslena na částku 17 tis. Kč. Řidič se podrobil dechové zkoušce, která vyšla s negativním výsledkem. K zranění osob při nehodě nedošlo.
 
Krajková – Ukradli přívěs za 104 tis. Kč
 
Dvěma mužům sdělili kriminalisté podezření z krádeže přívěsu. V říjnu letošního roku měli oba muži v obci Krajková společně odcizit přívěs za motorová vozidla s přidělenou registrační značkou. Muži následně měli nabídnout přívěs k prodeji za 20 tis. Kč. Škoda na odcizeném přívěsu je však vyčíslena na 104 tis. Kč. Vzhledem k výši škody hrozí oběma mužům až pětiletý trest odnětí svobody.
 
nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
12. listopadu 2012
Odkazy do noveho okna

Dopravní nehoda

Dopravní nehoda 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem