Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádeže v marketech se množí

Od začátku března se jedná již o čtyři případy 


V Litoměřicích přibyl další případ krádeže zboží v obchodním středisku. 35letý návštěvník Kauflandu si přes pokladny pronesl maso, salám, alkohol a kávu aniž by zaplatil. S kradeným zbožím však daleko nedošel, protože ho zadržela ostraha a muž musel potraviny vrátit. Přivolaná hlídka policie převezla na Obvodní oddělení policie, kde musel policistů svoje počínání vysvětlit. Jelikož však byl v posledních třech letech za stejnou trestnou činnost odsouzen, policisté mu sdělili podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Poté ho ze zadržení propustili.
Ve stejném dni prošel bez zaplacení zboží přes pokladnu v obchodním domě OBI 38letý muž z Teplic. Chtěl si zadarmo odnést věci v hodnotě 3 750 Kč. I tohoto zloděje přistihla ostraha a předala do rukou policie. Z hlediska této trestné činnosti se rovněž jednalo o recidivistu.
Od začátku března došlo v litoměřických nákupních centrech již ke čtyřem krádežím zboží. Ve všech případech byli tito pachatelé na místě zadrženi. Jednalo se tři muže a o jednu ženu.

vytisknout  e-mailem