Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Krádeže vloupáním

Přerovsko - Rodinný dům, kancelář, prodejna potravin i vozidlo měly nezvaného hosta.  

Škodu za 120 tisíc korun způsobil dosud neznámý pachatel, který se z neděle na pondělí vloupal do rodinného domu na Náměstí Míru v Hustopečích nad Bečvou. Vnikl do něj oknem do špíze. V domě se mu podařilo vloupat do trezoru a ukrást z něj peníze. Škoda byla vyčíslena na 121 tisíc korun. Policisté případ šetří pro trestný čin krádež a porušování domovní svobody, za které pachateli, v případě jeho dopadení, hrozí trest až pětiletý pobyt za mřížemi.
 
Dalším vykradeným objektem je kancelář v jednom z lázeňských domů v Teplicích nad Bečvou. Do ní se neznámý pachatel vloupal v době od 2.2.2013 do 4.2.2013 a ukradl z ní fotoaparát, videoprojektor, z příruční pokladny peníze a další věci. Škoda byla vyčíslena na 22 300 korun.
 
Z pondělí na úterý v tomto týdnu došlo ke vloupání do prodejny potravin v obci na Hranicku. Neznámý pachatel poškodil dvoje dveře, vnikl do prodejny a ukradl z ní cigarety různých značek a několik lahví alkoholu různých značek. Celková škoda byla vyčíslena na téměř 8 800 korun.
 

Z trestného činu krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku je podezřelý zatím neznámý pachatel, který se z neděle na pondělí vloupal do vozidla Škoda Octavia, které bylo zaparkované na ulici v Kótě v Penčicích. Rozbil na něm okno a z vnitřních prostor ukradl zde ponechanou kabelku s věcmi. Kromě peněženky s penězi v ní byly i osobní doklady a platební karty. Celková škoda byla vyčíslena na 19 200 korun.

 

por. Mgr. Irena Urbánková

5.2.2013

 



 

vytisknout  e-mailem