Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádeže vloupáním do provozoven

Tábor - Další dva případy. (Hlasová schránka 974 238 116 za pátečním tiskovým servisem) 

Série krádeží vloupáním do provozoven či obchodů v Táboře pokračuje. Po případech, o kterých jste byli informováni tiskovým servisem ze dne 6. října 2011, šetří policisté další dva případy.
V nočních hodinách z 6. na 7. října 2011došlo ke vloupání do objektu stavební společnosti v Táboře - Náchodě. Po násilném překonání okna se pachatel v jedné z kanceláří pokusil vypáčit ze stěny zde zabudovaný trezor. Ten jeho snaze odolal. I tak pachatel způsobil na zařízení objektu škodu ve výši odhadem 7 500 korun.
Téže noci se pachatel vloupal i do jedné z prodejen na Budějovické ulici. Po rozbití okna se dostal do vnitřních prostor, kde se zmocnil provozní hotovosti v drobných mincích. Včetně poškození okna tak majiteli způsobil škodu ve výši 2 500 korun.
Policisté proto na uvedenou trestnou činnost opakovaně upozorňují a nabádají majitele prodejen a provozoven k důslednému zabezpečení a zajištění objektů a provozních finančních hotovostí.
Po pachateli či pachatelích policisté intenzivně pátrají. Na lince 158 pak přijmou jakoukoliv informaci, která by vedla či přispěla k vypátrání pachatelů této trestné činnosti.  
  
por. Mgr. Miroslav Doubek   taorpcr@mvcr.cz
8. října 2011

vytisknout  e-mailem