Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Krádeže z automobilů

ZLÍNSKO: Zmizelo nářadí i rybářské pruty. 

Policisté na Zlínsku prověřují za posledních pár dní krádeže ze zaparkovaných automobilů v Otrokovicích, Vlachovicích i Slušovicích.

V pondělí přijali oznámení o vykradení osobního vozidla Peugeot policisté z Vizovic. Neznámý zloděj se do vozidla zaparkovaného na ulici Dostihová dostal po rozbití předního okna. Z auta odcizil nářadí, rádio a rybářské pruty se škodou 42 tisíc korun.

Ve středu přijali oznámení o krádeži policisté z Otrokovic a z Valašských Klobouk. V Otrokovicích někdo vykradl dvě osobní vozidla zaparkovaná na ulicích Dr. Stojana a Smetanova stejným způsobem jako ve Slušovicích, po rozbití předního okna. Z jednoho z nich odcizil peněženku s doklady, kreditními kartami a penězi, z druhého příruční tašku s věrnostními kartami a stravenkami. Celková škoda je vyčíslena na více než 16 tisíc korun.

Ve Vlachovicích vykradl během noci z úterý na středu zloděj dodávku Peugeot zaparkovanou u rodinného domu. Přišel si na různé druhy nářadí za minimálně sto dvacet tisíc korun.

Kriminalistický technik na všech místech odebral stopy, které odeslal ke zkoumání. Po pachatelích policisté z obvodních oddělení ve spolupráci s kriminalisty pátrají. Za krádež jim hrozí trest odnětí svobody až na dva roky, v případě dodávkového vozidla až na pět let kvůli výši způsobené škody.

11. května 2023, por. Bc. Monika Kozumplíková

Odkazy do noveho okna

Slušovice

Slušovice 

Detailní náhled

Renault Otrokovice

Renault Otrokovice 

Detailní náhled

Fabia Otrokovice

Fabia Otrokovice 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem