Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kradl a neplatí výživné

CHOMUTOV - Napadení v baru, Zloděj v chatách.... 

Kradl a neplatí výživné
Obvinění z několika trestných činů si převzala dvojice mužů z Chomutova ve věku 23 a 27 let. V lednu rozbili na Písečné výlohu potravin a odcizili vystavené drogistické zboží za 450 korun. Oprava výlohy však bude dražší, škoda činí 5500 korun. O několik dní později pak v sousedním Jirkově vnikli na zahrádku v Mostecké ulici. Pět kusů plechových sudů a branku ze železa uschovali poblíž zahrady a následně prodali do sběrny. O peníze se rozdělili. Obvinění z krádeže, poškození cizí věci a podílnictví si oba převzali. Staršímu muži pak ještě přibylo obvinění ze zanedbání povinné výživy. Na své dva nezletilé syny neplatí řádně výživné, do dnešního dne dluží 15 tisíc korun. Vyšetřování nadále pokračuje.
 
Napadení v baru
Jirkovští policisté vyšetřují incident, který se stal v místním baru. Dva místní obyvatelé ve věku 33 a 46 let zaútočili na dalšího hosta. Po slovní hádce následovaly rány a útoku se dočkala i obsluha baru – žena, která se snažila muže od sebe roztrhnout. Poškozený musel vyhledat lékařské ošetření, naštěstí pracovní neschopnost nenastala. Co incident vyprovokovalo je předmětem dalšího vyšetřování, na násilníky čeká obvinění z výtržnictví.
 
Zloděj v chatách
Do dvou rekreačních chat v Okounově vnikl neznámý zloděj. Majitelé měli tentokrát štěstí, kdosi se dostal dovnitř, všechno prohledal, ale věci zůstaly na svých místech. Oprava poškozených zařízení však bude stát nejméně 13 tisíc korun. Vloupání vyšetřují policisté z klášterského obvodního oddělení, pro pachatele mají připraveno obvinění z pokusu krádeže a poškození cizí věci.
 
5. dubna 2013 
nprap. Marie Pivková
piscv@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem