Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kradl, aby mohl hrát automaty

LOUNY – Zkrácené PŘ, Porušování domovní svobody, Vloupání do skladu  

Kradl, aby mohl hrát automaty
Dne 12. 8. 2009 sdělili policisté podezřelému, podle § 179b odstavec 3 trestního řádu, podezření ze spáchání trestného činu „Krádeže“, kterého se dopustil tím, že 10. 6. 2009 v Lounech, ulice Pražská, v baru Kajot v nestřežený okamžik odcizil finanční hotovost v kovových mincích volně uložených za barovým pultem, které ihned použil ke hře hracího automatu v uvedeném baru. Tohoto jednání se dopustil i přesto, že byl rozhodnutím Okresního soudu v Lounech odsouzen pro podobný majetkový trestný čin. Způsobená škoda byla vyčíslena na 600 Kč.

Porušování domovní svobody
Dne 11. 8. 2009 překonal dosud neznámý pachatel oplocení pozemku domu v obci Zálezly, kde poté rukou rozbil skleněnou výplň vstupních dveří do domu. Zde se ovšem v tu dobu nacházel majitel domu, kterého pachatel nejprve slovně napadl a poté z místa utekl. Způsobená škoda byla vyčíslena na 500 Kč.

Vloupání do skladu
V době od 1. 7. do 12. 8. 2009 vnikl dosud neznámý pachatel nezajištěnou střechou do budovy bývalého statku v obci Čeradice, kde násilím vnikl do uzamčených prostor skladu, odkud odcizil 3 antikorové stoly, antikorové umyvadlo, 25 pytlů stavebního lepidla a 10 krabic dlaždic. Způsobená škoda byla vyčíslena na 30 000 Kč.

vytisknout  e-mailem