Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kradl jako straka

ÚSTÍ NAD LABEM - Odcizené zboží si schovával do tašky. 

Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ krádeží v obchodech, kdy podezřelý 36letý muž minimálně ve třech případech v obchodech odcizil dva DVD přehrávače, vrtačku nebo pánskou bundu. Při těchto krádežích jej vždy za pokladnami zadržela ostraha prodejny a zboží bylo vráceno. Pachatel by svým jednáním způsobil škodu kolem 11 tisíc korun. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Vloupání do garáže
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci v ulici Klíšská vloupal do garáže, u které poškodil vrata a následně odcizil horské kolo. Majiteli tak vznikla škoda kolem 12 tisíc korun.

Krádež peněženky
Dosud neznámý pachatel včera v brzkých ranních hodinách v baru vysokoškolských kolejí okradl o peněženku, kterou měl ve volně odložené bundě. Poškozený tak přišel o hotovost, doklady a platební kartu.

Pohrdal soudem
Střekovští policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ trestného činu Pohrdání soudem. Podezřelý 24letý  muž se opakovaně bez dostatečné omluvy nedostavil k hlavnímu líčení k soudu, ačkoli byl řádně předvolán. Tímto svým jednáním opakovaně zmařil jednání soudu a hrozí mu trest až dva roky nebo propadnutí věci nebo jiné majetkové hodnoty.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 27.1.2012
 

vytisknout  e-mailem