Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kradl na svém pracovišti

ÚSTÍ NAD LABEM - Zadržen ochrankou u východu. 

Pětatřicetiletý zaměstnanec firmy sídlící v Trmicích odcizil včera odpoledne výrobky z provozovny v hodnotě téměř 6 tisíc korun. Jednalo se o jeden kus akubaterie DeWalt 18V XRP v hodnotě 2800 korun a jeden kus nabíječky DeWalt XRLI-ION DCB 105 v hodnotě 2990 korun. Odcizené předměty vynesl z výrobní haly podniku tak, že si je vložil do rukávu. Při odchodu byl zadržen ochrankou střežící společnost a oba výrobky byly vráceny nepoškozené zpět. 
 
Krádež peněženky, která se nestala
Šestnáctiletá dívka nahlásila na Policii krádež peněženky, která se měla stát při cestě autobusem linky číslo 11 kolem druhé hodiny odpoledne 27. 3. 2013. Během cesty jí měl někdo peněženku vytáhnout z kapsy bundy, kterou měla poškozená na sobě oblečenou. V peněžence měla 50 korun a legitimaci na MHD v hodnotě 250 korun. Právě ztráta legitimace dovedla slečnu k oznámení krádeže, jelikož při nahlášení ztráty na Dopravním podniku Ústí nad Labem zjistila, že jí kopie legitimace může být vydána pouze při odcizení. K pravdivé verzi se přiznala u výslechu k doplnění celé události.
 
Demolice domu v Trmicích
Dne 23. 2. 2013 v 16:20 hodin došlo na křižovatce v ulici Tovární, Hrbovická a Majakovského k pádu čelní stěny rohového domu, určeného k demolici, kdy v uvedené době docházelo na domě k demoličním pracím. Při manipulaci ramenem jeřábu v sutinách domu došlo k vyvalení a pádu stěny na silnici, která dále strhla a poškodila trolejové vedení v rozsahu celé křižovatky a částečně došlo k poškození troleje u železničního viaduktu směrem do Trmic. Dopravnímu podniku města Ústí nad Labem vznikla předběžná škoda ve výši 200 000 korun. Před pádem stěny byla křižovatka uzavřena pracovníky demoliční společnosti. Nedošlo tak ke zranění, či usmrcení osob. Celá věc byla dne 30. 4. 2013 odložena, neboť ve věci nejde o podezření z přečinu.
 
 
 
 
 
Ústí nad Labem, dne 3.5.2013
nprap. Valerie Bartošová

vytisknout  e-mailem