Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kradl naftu

ÚSTÍ NAD LABEM - Policisté zadrželi pachatele při činu. 

Policisté zadrželi 27letého pachatele na místě činu. Ten se v sobotu kolem jedenácté hodiny večer na odstavné ploše v Důlcích snažil z nádrže zaparkovaného nákladního vozidla odcizit motorovou naftu. Do přineseného kanystru se mu podařilo načerpat 130 litrů nafty a ve chvíli, kdy již byl na odchodu byl nemile překvapen policisty, kteří ho na místě zadrželi a převezli do policejní cely. Vzhledem k tomu, že byl v dubnu letošního roku odsouzen pro majetkovou trestnou činnost k trestu 300 hodin veřejně prospěšných prací, které ovšem nevykonal, tak byl včerejšího dne odsouzen k nepodmíněnému 8 měsíčnímu trestu ve vězení.
 
Vloupání do trafiky
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci z 19.-20.11. v ulici Seifertova vloupal do prodejny tabáku, z které následně odcizil větší množství různých krabiček cigaret. Majiteli svým jednáním způsobil škodu kolem 45 tisíc korun.
 
Krádež vozidla
Neštěmičtí policisté vyhlásili celostátní pátrání po odcizeném vozidle. Vozidlo zmizelo v průběhu noci z křižovatky ulic Seifertova a Železná. Jedná se o BMW 530D, barvy zlaté metalízy, rz: OMER, mpz: Dánska. Majiteli tak byla způsobena škoda kolem 325 tisíc korun.
 
K další krádeži vozidla došlo v průběhu dvou dnů z 18.-20.11. v ulici Ostrčilova, kde pachatel odcizil vozidlo VW Passat, stříbrné barvy a rz: 6U2 20-00. Způsobená škoda se pohybuje kolem 150 tisíc korun.
 
Por. Bc. Veronika Hyšplerová
Preventivně informační skupina Ústí nad Labem
E-mail: orulpis@mvcr.cz
Tel.: +420 974 426 208
         +420 724 189 726

vytisknout  e-mailem