Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kradl posilněn alkoholem

LITOMĚŘICE – Trest ho nemine; Mařil na čtyřkolce; Krádež to nebyla 

V neděli v časných ranních hodinách přiběhl 19letý muž k ženě stojící v Lovosicích na ulici a strhl jí z ramene kabelku. Se svou kořistí se dal na útěk, ale daleko nedoběhl. Na útěku i se svým lupem byl zadržen policejní hlídkou. Mladík se následně podrobil dechové zkoušce na alkohol a nadýchal 1,64 promile. Policisté na základě zjištěných informací muži sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže. V případě soudem uznané viny podezřelému hrozí až dvouleté vězení.
 

Mařil na čtyřkolce
V neděli v odpoledních hodinách se 30letý muž z Roudnicka projížděl ulicemi Litoměřic na čtyřkolce bez řidičského oprávnění. Při kontrole tohoto řidiče policejní hlídka zjistila, že usedl za volant neregistrované čtyřkolky a navíc má vysloven platný zákaz řízení všech motorových vozidel. Roudničan je nyní podezřelý z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a v případě soudem uznané viny mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody.
 

Krádež to nebyla
Roudničtí policisté přijali v neděli v podvečer oznámení o krádeži kabelky. Mladá žena oznámila, že byla okradena o svou kabelku před roudnickým nákupním centrem pravděpodobně při ukládání nákupu do dětského kočárku. Naštěstí se tato skutečnost nepotvrdila. Kabelka, kterou nalezl poctivý nálezce odloženou u prodejny, putovala i se všemi cennostmi zpět do rukou majitelky.
 

30. 9. 2013
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem