Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Kradl, přestože byl v podmínce

KLADNO - Policisté recidivistu zadrželi ještě téhož dne. 

V neděli oznámil na Obvodní oddělení Kladno – město dvacetiletý mladík, že mu v době od 12,00 do 16,00 hodin neznámý pachatel odcizil z chodby domu v Kladně v ulici Žižkova, bez užití násilí, volně postavené, zámkem nezajištěné sportovní kolo BMX Freestyle, černé barvy s bílými řídítky v hodnotě deset tisíc korun. Odcizené kolo bylo operativním šetřením zajištěno ještě téhož dne u jedenadvacetiletého recidivisty z Kladna. Ten se ke krádeži doznal. Následnou lustrací osoby bylo navíc zjištěno, že zadržený mladík byl dne 8.4.2013 odsouzen za přečin krádeže k podmíněnému trestu odnětí svobody na 11 měsíců.
 
Pátrání po vozidle
Policisté pátrají po odcizeném vozidle zn. Škoda Octavia, rz SK 3534, stříbrné barvy. To zaparkoval majitel včera v 10,00 hodin v Kladně v ulici Čermákova. Když se po dvaceti minutách vrátil, vozidlo bylo pryč. Neznámý pachatel způsobil škodu 120.000,- Kč.
 
Tropil výtržnost a ničil cizí majetek
Včera kolem půl páté odpoledne bylo nahlášeno na Obvodní oddělení ve Slaném, že v baru v ulici Třebízského je mladík, který před tím rozbil v ulici Dr. E. Beneše výlohu a je silně pod vlivem alkoholu. Na místo se dostavila policejní hlídka, která podezřelého muže vyzvala k prokázání totožnosti. Ten však na výzvu nereagoval a choval se velmi vulgárně. Když ani po několikáté výzvě neupustil od nevhodného chování, byl zajištěn a následně převezen na obvodní oddělení. Po provedení potřebné dokumentace byl umístěn do policejní cely. Z té byl devětadvacetiletý výtržník ze Slaného po vystřízlivění propuštěn a případ bude projednáván jako přestupek proti veřejnému pořádku.
 
nprap. Michaela Nováková
16.7.2013

vytisknout  e-mailem