Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kradl, skončil ve vazbě

CHOMUTOV - Muž spáchal další vloupání, Z místa utekl, Řídit traktor neměl 

Kradl, skončil ve vazbě

Jak jsme v pátek již informovali, chomutovští policisté obvinili z krádeže 41letého místního obyvatele, který se vloupal do zaparkovaného vozidla v Přemyslově ulici. Z auta sebral věci za 8 tisíc korun. Během vyšetřování policisté zjistili, že má na svědomí další vykradená auta v ulicích Přemyslova, Březenecká, Kamenná, Školní a Zahradní. Majitelům zmizely různé věci - navigace, oblečení, nabíječky, autorádia, sluneční  brýle a další. Škoda se vyšplhala na téměř 45 tisíc korun. Muž byl zadržen, po nezbytných úkonech skončil v policejní cele a na státní zastupitelství byl doručen podnět k jeho vzetí do vazby. Na příkaz soudu proběhla v pátek eskorta obviněného do vazební věznice v Litoměřicích.

Z místa utekl

Obvinění z výtržnictví a ublížení na zdraví doručili chomutovští kriminalisté 24letému muži z okresního města. V měsíci dubnu letošního roku totiž v Hutnické ulici napadl pod vlivem alkoholu před domem poškozeného. Nejdříve se pohádali, následovala rána lahví do hlavy a pak útěk z místa.  Poškozený musel vyhledat lékařské ošetření, zranění však nebylo naštěstí vážné.

Řídit traktor neměl

Až tříleté vězení hrozí v případě odsouzení 48letému muži. V sobotu byl kontrolován policejní hlídkou v obci Černovice, kdy řídil zemědělský stroj. Za volantem traktoru neměl však co pohledávat. Lustrace prokázala, že mu Okresní soud Chomutov vyslovil ve svém rozhodnutí zákaz řízení motorových vozidel, který skončí až v listopadu příštího roku. Uvedené jednání chomutovští policisté vyšetřují jako trestný čin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

7. srpna  2017

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207 

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem