Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Kradl, už ho mají

Z vloupání do zahradního domku v Kutné Hoře v místě zvaném „Na Bylance“ je podezřelý čtyřiatřicetiletý muž z Kutné Hory. 

     Na 22. 4. 2011 se za použití násilí dostal do zahradního domku, kde poškodil okno a dveře. V chatce odcizil pouze dva sáčky instantní polévky za 20,- Kč. Celková škoda je ovšem vyšší o 1 600,- Kč. Za uvedené jednání může očekávat i tříleté vězení. Policisté navíc zjistili, že má na svědomí i Krádež ocelových odlitků ve firemním objektu v Kutné Hoře v ulici Masarykova, v době od 16. 4. 2011 do 19. 4. 2011, kde odcizil odlitky stojanů a polotovary svařenců, celkem za 24 000,- Kč, o čemž jsme informovali.

Další zprávy:


Opilá řidička skončila v rukou policistů


     Z ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelá dvaačtyřicetiletá žena z Kutnohorska. Dne 25. 4. 2011 jí krátce po deváté hodině dopoledne kontrolovali policisté v Uhlířských Janovicích v ulici 28. Října, když řídila osobní automobil Hyundai. Policisté jí při dechové zkoušce naměřili hodnotu 2.29 promile alkoholu. Řidičský průkaz na místě odevzdala, navíc jí hrozí až jeden rok odnětí svobody.
 

 

por. Mgr. Vendulka Marečková

26. 4. 2011

vytisknout  e-mailem