Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kradl v mateřince

CHOMUTOV - S lupem v igelitkách však neutekl, Bez kabelky, Rušil noční klid.....  

Kradl v mateřince
31letý muž z Jirkova vnikl do objektu chomutovské mateřské školky. Nejdříve se dostal do suterénu, kde z místnosti sebral různé druhy čistících přípravků, kávu, žehličku a další věci. Lup uložil do dvou igelitových tašek. Pak ještě v suterénu prohledal učebnu keramiky a následně přešel do třídy v patře budovy. V zásuvce stolu našel peněženku s hotovostí, baterku a nůžky. S lupem však nestačil zmizet, neboť se na místě objevila hlídka strážníků. Zadržený Jirkovák byl převezen na místní oddělení policie, bude se zodpovídat z pokusu krádeže.

Bez kabelky
Na neopatrnost doplatila žena z Klášterce nad Ohří. Svoji kabelku si odložila před vrata garáže v ulici U Koupaliště a toho využil zloděj. Tašku s osobními doklady a penězi odcizil. Majitelka vyčíslila škodu na 2 tisíce korun. Skutek vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení.

Rušil noční klid
29letý Chomutovák na chodníku před barem v Jiráskově ulici rušil noční klid tím způsobem, že hlasitě řval. Neuposlechl výzvu strážníků z Jirkova, aby v jednání ustal. Naopak se je snažil napadnout. Zadržený muž byl nakonec převezen na policejní oddělení, kde se pokusil ničit zařízení. Jeho jednání muži zákona vyhodnotili jako výtržnictví. V případě odsouzení mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody. Rušil noční klid.mp3

Měl žízeň
Muž ve věku 29 let z okresního města přelez v Jungmannově ulici plot, vnikl na pozemek parcely, kde překonal dveře u zahradního altánu. Měl asi žízeň, neboť si odnesl dvanáct lahví ochucené minerálky v hodnotě 60 korun. Muži bylo sděleno podezření z krádeže, po nezbytných úkonech byl propuštěn na svobodu, vyšetřování nadále pokračuje. Měl žízeň.mp3

Ničil a kradl
Chomutovští policisté vyšetřují jednání 28letého cizince, který si od poškozené pronajal rodinný dům v obci Málkov – Zelená. Následně žena zjistila, že zařízení domu je poškozené. Opravu si vyžádají troje dveře a komoda. Dále z domu zmizela pračka se sušičkou, postele, kávovar, lůžkoviny a další věci. Celková škoda se vyšplhala na témě 62 tisíc korun. Muž je podezřelý nejen z krádeže, ale i z poškození cizí věci.

17. června 2014
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem