Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kradl v otcově domě

LOUNY - Způsobil škodu za desítky tisíc korun... 

Mnoho radosti zřejmě nedělá mladý syn svému otci v jedné obci poblíž Loun. V minulých dnech totiž u něj doma opakovaně kradl. I když měl v tomto domě trvalé bydliště, několik let se tam nezdržoval a přišel jen, aby něco odcizil. Přisvojil si například stavební míchačku, radiátory, elektrické nářadí, železné trubky, ale také počítačové komponenty či propanbutanovou láhev. Celková způsobená škoda přesahuje 20 000 Kč. Ve zkráceném přípravném řízení policisté mladíkovi sdělili podezření z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody.  

Z areálu školy zmizelo stavební nářadí a materiál

Dosud nezjištěný pachatel kradl v úterý večer v areálu jedné základní školy v Lounech. Vloupal se do plechových kontejnerů jedné firmy, která v současné době provádí na školní budově novou fasádu. Odcizil stavební materiál a nářadí v celkové hodnotě cca 80 000 Kč. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po pachateli pátrají.

Zahrádkáři, pozor na zloděje!

Z pondělí na úterý se vloupal v žatecké Čeradické ulici na zahradní pozemek dosud neznámý pachatel. Násilným způsobem vnikl do chaty, odkud odcizil travní motorovou sekačku, křovinořez, motorovou pilu, různé prodlužovací kabely a další věci. Svým činem způsobil škodu za 18 200 Kč. Další vloupání do zahradní chaty bylo nahlášené z Loun. Do objektu za tenisovými kurty vnikl neznámý pachatel ve středu večer a odcizil motorovou sekačku. V tomto případě byla škoda vyčíslena na 8 500 Kč. Oba případy policisté šetří jako trestné činy a po pachatelích pátrají.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 12. května 2011

 

 

vytisknout  e-mailem