Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kradl v Tescu

LOUNY - Přisvojil si vonné stromečky a maso... 

V úterý odpoledne se vydal do žateckého Tesca 21letý mladík z Mostu. Nešel však nakupovat, ale krást. Z nákupních regálů si přisvojil přes padesát vonných stromečků a k tomu dva kusy vepřové pečeně. V prostorách za pokladnami byl zadržen pracovnicí bezpečnostní agentury, odcizené věci v celkové hodnotě 1 845 Kč vydal. Tohoto jednání se mladý Mostečan dopustil i přesto, že byl v roce 2009 za trestný čin krádeže již potrestán Okresním soudem v Chomutově. Policisté mu za tento skutek sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání tresného činu krádeže.

Vloupačky do bytů v Žatci

Dvě vloupačky do bytů v Žatci byly policistům nahlášeny během včerejšího dne. Do jednoho bytu v panelovém domě v ulici V Zahradách se vloupal neznámý pachatel pro pánské ručičkové hodinky zn. Quartz. Svým počínáním způsobil škodu za 8 000 Kč. Pokud bude dopaden, hrozí mu stíhání hned ze tří trestných činů: krádeže, porušování domovní svobody a poškození cizí věci. 

Druhá vloupačka do bytu byla oznámena z ulice Boženy Němcové. V tomto případě si neznámý poberta odnesl televizor v hodnotě 1 000 Kč. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže a porušování domovní svobody a po pachateli pátrá.

Firma ve Velké Černoci terčem zloděje

V minulých dnech zavítal do jedné firmy ve Velké Černoci na Žatecku dosud nezjištěný pachatel. Z kanceláří si odnesl počítače a LCD monitor a z dílny pak různé druhy nářadí. Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na bezmála 120 tisíc korun. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po pachateli pátrají.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 16. listopadu 2011

 

vytisknout  e-mailem