Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Kradl vše, co mu přišlo do cesty

NÁCHODSKO – Několikanásobný recidivista neunikl hlídce policistů. 

Náchodským kriminalistům se v těchto dnech podařilo zadržet pětatřicetiletého muže, který v královéhradeckém kraji převážně v různých objektech na Náchodsku několik měsíců škodil krádežemi kol, peněženek, finanční hotovosti z ovládacích panelů, elektroniky, nářadí či osobními věcmi z chatek, zboží z čerpací stanice či pokladničky samoobslužné myčky.

A právě krádež na čerpací stanici se stala muži osudnou. Díky rychlé práci policistů, kteří na místě maximálně vytěžili veškeré prostředky, byl 12násobný recidivista rychle zadržen. Ve chvíli, když projížděl ve svém automobilu kolem policistů, ti ho okamžitě poznali a zadrželi. 

Policisté s ním provedli nezbytné procesní úkony a skončil v policejní cele. V současné době je obviněn z přečinu porušování domovní svobody, krádeže a poškození cizí věci, s celkovou způsobenou škodou přesahující 150 tisíc korun.

Nutno podotknout, že za výše uvedenou protiprávní činnost, které se muž věnoval minimálně od června 2019, byl v minulých letech opakovaně souzen a pobyl i několik let za mřížemi. Nyní má téměř jisté, že si za mříže opět vrátí.
 

por. Mgr. Lucie Konečná
29.1.2020, 13:45 hod.

vytisknout  e-mailem