Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kradl za výlohou

TEPLICE - Vybílil výlohu; Hříšníci za volantem... 


Vybílil výlohu

    Nepozornosti prodavaček využil neznámý pachatel, který v prodejně obuvi v centru Teplic odcizil z výlohy pánskou bundu a  koženou tašku  na doklady. Škoda byla vyčíslena na 5.600 korun. Policie po pachateli, kterému hrozí v případě dopadení až dvouleté vězení intenzivně pátrá.
 

Vloupání do maringotky


    Policisté z Dubí vyšetřují vloupání do maringotky, ke kterému došlo během víkendu v Újezdečku. Neznámý pachatel si odnesl elektrocentrálu, úhlovou brusku, bourací kladivo a PB lahev. Poškozená firma vyčíslila škodu na téměř 35 tisíc korun. Pachatel může být odsouzen až k tříletému trestu odnětí svobody.

 

Dva hříšníci za volantem

    Policisté z Krupky sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky 22-letému muži. Ten řídil osobní vozidlo   BMW, a při dechové zkoušce mu bylo naměřena hodnota 2,18 promile  alkoholu  v dechu.  Za řízení pod vlivem alkoholu hrozí muži zákaz činnosti, peněžitý trest nebo vězení až na jeden rok.
    Dalšího hříšníka odhalili policisté v Bílině. Ten sice neřídil opilý, ale při kontrole se ukázalo, že 36-letý řidič osobního vozidla Daewoo má Okresním soudem uložen zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení všech  motorových vozidel to až do října 2011. Muži bylo sděleno podezření  ze spáchání trestných činů řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění a maření výkonu úředního rozhodnutí a hrozí mu až jednoleté vězení.


 

vytisknout  e-mailem