Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Kradla i slivovici

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Přistižená zlodějka kradla i slivovici a distribuovala pervitin. 

Třiadvacetiletá dívka, kterou ve čtvrtek 19. května ráno přistihli policisté těsně po vloupání do chaty ve Vápenicích, nebyla krást poprvé. Postupnými výslechy a především předloženými důkazy jí policisté prokázali spáchání několika dalších trestných činů.

Na začátku letošního dubna se vloupala do sklepa panelového domu v Uherském Brodu, dokud ukradla čtyři demižony s dohromady pětadvaceti litry slivovice. K tomu přibrala karton mléka, pět kilo mouky, pět litrů pracího prášku a balení toaletního papíru. Zřejmě ve stejné době se vloupala do neobydleného domu v Uherském Brodu, odkud ukradla tři demižony po deseti litrech slivovice. Kriminalisté jí navíc prokázali, že za poslední měsíce minimálně desetkrát dala zadarmo dávku pervitinu svému známému. Kromě toho jí kriminalisté prokázali, že se před téměř třemi lety vloupala do favoritu, z něhož ukradla digitální fotoaparát za třináct tisíc korun.

Kromě obvinění ze spáchání krádeže vloupáním od chaty, je třiadvacetiletá žena bydlící v Uherském Brodu obviněna ze spáchání dalších krádeží a nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy, za což jí ze zákona hrozí až pět let vězení.


 

23. květen 2011, por. Mgr. Aleš Mergental

vytisknout  e-mailem