Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kradla jako straka

TEPLICE - Kradla v prodejnách i v dílně; O peněženku přišel v trolejbusu... 

Kradla v prodejnách i v rodinném domě
    Policisté z obvodního oddělení v Bílině sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření z trestného činu krádeže 39-leté ženě z Teplic. Ta  odcizila v bílinském supermarketu 8 mléčných čokolád v hodnotě 367 korun a pokusila se je pronést schované v nákupní tašce pokladní zónou bez zaplacení. Ostraha však byla ve střehu a ženu zlodějku odhalila. Před několika dny se zase pokusila v jiné prodejně odcizit 6 balení žiletek v hodnotě necelých tisíc korun, ale také nebyla úspěšná, protože ji opět  přistihla ochranka. Policistům se dále  podařilo této ženě prokázat krádež elektrického nářadí z dílny u rodinného  domu v Bílině, kterého se dopustila předminulý týden. Z objektu odcizila věci za necelé tři tisíce korun.   Žena již navíc byla v posledních třech letech odsouzena pro majetkovou trestnou činnost, teď   jí hrozí za spáchané skutky  trest odnětí svobody až na dvě léta nebo peněžitý trest.

O peněženku přišel v trolejbusu
    Policisté prošetřují  krádež na osobě, které se dopustil neznámý pachatel během jízdy v trolejbusu v Teplicích. Využil nepozornosti 24-letého muže  a z batohu, který měl na zádech mu odcizil peněženku s doklady a finanční hotovostí. Celkem pachatel způsobil škodu přes 500 korun. V případě dopadení hrozí lapkovi trest odnětí svobody až na dvě léta nebo peněžitý trest.

Odcizil kola ze dvou aut
    Policie v Teplicích vyšetřuje krádež disků s pneumatikami ze dvou osobních vozidel. Neznámý pachatel během noci odmontoval  z vozidel značek Škoda a Ford všechna kola. Škoda nebyla poškozenými  doposud vyčíslena.  Za trestný čin krádeže může být pachatel odsouzen až na dva roky do vězení.

vytisknout  e-mailem