Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Kradli drobné zboží v obchodech

Šumperk - odcizila jeden kus čokoládové tyčinky v hodnotě 10 Kč. 

Z trestného činu krádeže je podezřelý 22letý muž ze Zábřehu. Ten dne 3. 12. 2010 v odpoledních hodinách z prodejny Albert na ulici Temenické v Šumperku, odcizil dvacet šampónů za 1800 Kč. Tohoto jednání se dopustil i přesto, že byl v minulých letech za obdobnou trestnou činnost několikrát řešen a odsouzen k trestu odnětí svobody Okresním soudem v Šumperku a Okresním soudem v České Lípě.

Z výše uvedeného trestného činu je podezřelá 29letá žena ze Šumperka. Ta dne 4. 12. 2010 v dopoledních hodinách z prodejny Albert na ulici Temenické v Šumperku, odcizila jeden kus čokoládové tyčinky v hodnotě 10 Kč. Tato žena se také tohoto jednání dopustil i přesto, že za obdobnou trestnou činnost byla v tomto roce řešena Okresním soudem v Šumperku, kdy jí byl uložen podmíněný trest do září 2012.

V Hanušovicích na ulici Hlavní, dne 5. 12. 2010 v odpoledních hodinách, se 22letý muž ze Šumperka pokusil pronést, v Penny Marketu, přes pokladnu láhev tvrdého alkoholu. Tato láhev mu u pokladny vypadla, kdy se rozbila. I tento muž je podezřelý z trestného činu krádeže, jelikož byl v poslední době za tuto trestnou činnost odsouzen Okresním soudem v Šumperku k trestu odnětí svobody.

nprap. Josef Bednařík
6. prosince 2010

vytisknout  e-mailem