Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Kradli kovy

CHEBSKO – Na místě je zastihl majitel nemovitosti policista. 

Dne 30. října 2017 policisté z Obvodního oddělení Cheb město sdělili podezření ze spáchání přečinu Krádež formou spolupachatelství dvěma mužům ve věku třiačtyřicet a třiadvacet let z Chebska.

K trestnému činu mělo dojít 30. října 2017 v poledních hodinách tím, že za užití násilí vnikli dva muži do kůlen a přístavků u neobydleného domu v Pomezí nad Ohří. Z místa do předem připraveného vozidla s přívěsným vozíkem vynášeli větší množství hliníku a železného materiálu. Ve stejnou dobu kolem projížděl majitel nemovitosti, který byl na cestě do zaměstnání a chtěl provést kontrolu své nemovitosti. Poté co na místě zastihl oba muže, přivolal telefonicky na místo své kolegy z místního oddělení Policie ČR. Jednalo se totiž o policistu v civilu, z čehož byli oba muži s lupem sami překvapeni.

Škoda na odcizených a poškozených věcech převyšuje 5 000 korun. Věc dále šetří formou zkráceného přípravného řízení chebští policisté. Muži jsou vyšetřováni na svobodě. V případě prokázání viny hrozí oběma mužů trest odnětí svobody až na dva roky.

prap. Bc. Daniel Dvořák
31. 10. 2017

vytisknout  e-mailem