Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kradli měděné okapy

CHOMUTOV - Zpronevěřil stavební buňku, Kradl v prodejně 

Kradli měděné okapy
Ve zkráceném přípravném řízení bylo třem mužům ve věku 36, 28 a 23 let sděleno podezření z trestného činu krádeže, toho se měli dopustit ve středu, když z kostela v jedné obci na Chomutovsku odcizili 20 metrů okapových svodů a žlabů. Bezprostředně po činu byli muži zadrženi hlídkou Policie ČR. Obci způsobili škodu ve výši 28tisíc korun.
 
Zpronevěřil stavební buňku
47letý muž z Kadaně čelí obvinění z trestných činů podvodu a zpronevěry. Muž měl na základě nájemní smlouvy na tři měsíce svěřenou stavební buňku. Poškozené firmě tuto buňku po uplynutí nájemní smlouvy nevrátil a navíc ji ve dvou případech nabízel k prodeji. Od zájemců vždy požadoval finanční částku předem, ale stavební buňku nedodal. Způsobená škoda se odhaduje na 92tisíc korun.
 
Kradl v prodejně
36letý muž z Ústí nad Labem měl v obchodě v Chomutově odcizit z regálu volně vystavené zboží, které si schoval pod bundu a bez placení prošel přes pokladnu. Tohoto jednání se dopustil i přes to, že byl za stejný čin již odsouzen. Ve zkráceném přípravném řízení mu bylo sděleno podezření z trestného činu krádeže.
 
27. ledna 2011
por. Mgr. Helena Mildorfová

vytisknout  e-mailem