Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kradli v česačce

LOUNY - Skončili na policejní služebně... 

Dva mladíci ve věku 23 a 26 let z Lounska se v pondělí dopoledne vloupali do česačky chmele v Liběšovicích na Podbořansku. Odcizili jedenáct drátěných dopravníkových pásů a zařízení na odvod odpadu. Poškozené firmě tím způsobili škodu za 20 200 Kč. Bezprostředně po spáchání tohoto trestného činu byli oba mladíci zadrženi a ve zkráceném přípravném řízení jim policisté sdělili podezření z krádeže. Po provedených úkonech je propustili na svobodu.
 
Do garáže se vloupali opakovaně
 
Koncem května se do obce Chrastín na Perucku vydala s nekalým úmyslem dvojice mladíků ve věku 20 let z Lounska. Muži si vyhlédli jednu rekreační chalupu, jejíž součástí byla i garáž, do které se vloupali. Z cirkulárky demontovali a odcizili motor a dále si odnesli měděné kabely. Věci následně zpeněžili ve sběrných surovinách. O den později se na stejné místo vrátili znovu, posíleni o dalšího, o rok staršího, komplice. Opět vnikli do již předtím násilně otevřené garáže a odcizili zbývající část cirkulárky, sekačku na trávu a různý železný materiál. Celková škoda, kterou svým jednáním způsobili, přesahuje 15 000 Kč. Všichni tři aktéři si již vyslechli obvinění z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody.
 
Ukradl naftu, poškodil nádrž
 
Škodu za bezmála 40 tisíc korun napáchal dosud nezjištěný pachatel, který v minulých dnech vnikl do areálu jedné firmy v Bezděkově na Žatecku a ze zde zaparkovaného nákladního vozidla zn. Mercedes Benz odčerpal 480 litrů motorové nafty. Navíc poškodil měřák na pohonné hmoty s příslušenstvím. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a poškození cizí věci, po pachateli pátrají.
 
Krádež věcí z domu
 
V minulých dnech se dosud nezjištěný pachatel vloupal do rekreačního domu v obci Sulec na Lounsku. Odcizil prodlužovací kabel, alkohol a z kůlny dvě jezdecká sedla. Svým počínáním způsobil škodu za 35 510 Kč. Policisté na případu pracují a po pachateli pátrají.
 
Odcizená oktávie
 
Policisté pátrají po osobním vozidlu zn. Škoda Octavia, které neznámý pachatel odcizil z pondělí na úterý v Cítolibech u Loun. Způsobená škoda činí 350 tisíc korun. Ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.
 
nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 12. června 2013
  
       

vytisknout  e-mailem