Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kradli v kadeřnictví, bytě i v obchodě

MOST - Trojlístek Mostečanů je ve vazbě; V práci vzala peníze ze zásuvky; V herně okradl obsluhu. 

Hráč okradl obsluhu v herně
Nepoctivě se zachoval jeden Mostečan v mostecké herně. Byl tam jako host a všiml si, že obsluhující žena odešla mimo barový pult. Využil nestřeženého okamžiku a za barem z pultu odcizil ze zde odložené dámské kabelky peníze z peněženky. Poté hernu narychlo opustil. Policie na základě výsledků šetření sdělila ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže 45letému muži z Mostu. Muž kradl i přesto, že byl za stejný delikt již odsouzen a trest vykonal v roce 2016. Odcizené peníze policisté nezajistili, jak s nimi muž naložil, policistům neuvedl.

Na pracovišti odcizila peníze
Nemilé zjištění čekalo majitele jedné benzinové čerpací stanice v Litvínově. Při kontrole peněz zjistil, že mu někdo ze zásuvky pracovního stolu odcizil finanční hotovost ve výši 42 tisíc korun. Provedeným šetřením bylo zjištěno, že peníze měla odcizit jedna pracovnice, která tam krátce vypomáhala. Poté svůj pracovní poměr ukončila. Peníze policie již nezajistila. Ty všechny žena utratila za různé zboží. Vyšetřovatel 21letou ženu z Meziboří obvinil z přečinu krádeže a stíhá ji na svobodě.

Kradli v kadeřnictví, v bytě i v obchodě
Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinů krádeže, poškození cizí věci, neoprávněného užívání cizí věci a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání 38letého muže z Mostu. Ten měl v Mostě u jednoho supermarketu odcizit násilím s další osobou zaparkovaný automobil a s ním následně jezdil po Mostě a Teplicích, kde vozidlo odstavil. Řídil, i když má tříletý zákaz řízení všech vozidel. Spolu s 27letým Mostečanem se měli vloupat do jednoho kadeřnictví na sídlišti Zahradní a odcizili šampony, barvy na vlasy, fény a další vybavení a prostředky, čím způsobili škodu za 119 tisíc korun. Oba měli krást i v supermarketu, kde odcizili holicí strojky. Lup neodnesli, na místě je zadržela ostraha. Sedmadvacetiletý muž z Mostu čelí obvinění z krádeže a poškození cizí věci. V trojici se měli vloupat do objektu, kde vnikli do bytové jednotky a odnesli televizor, mobil a doklady. Obvinění jsou stíháni vazebně. Muži ve věku 38 let hrozí až pětiletý trest odnětí svobody, mladšímu tři roky odnětí svobody, třetí komplic zatím obviněn nebyl, je ale též ve vazbě pro jiný majetkový delikt.  

Most, 6. listopadu 2018
nprap. Ludmila Světláková

vytisknout  e-mailem