Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kradli v lékárně

LOUNY - Z pokladny ukradli peníze; Zmizela střešní krytina... 

Z pokladny ukradli peníze

Ze spáchání trestných činů krádeže obvinil policejní komisař dvojici aktérů, která se minulý týden odpoledne vydala do jedné z lounských lékáren s nekalým úmyslem. Po vzájemné domluvě přišli muž (27 let) a žena (19 let), oba z Teplicka, do prodejny a využili momentu, kdy se lékárnice vzdálila pro požadované zboží. Během těchto několika vteřin se muž natáhl přes pult a z pokladny odcizil peníze. Jeho spoluaktérka stála vedle něho a hlídala, zda někdo nejde. Když lékárnice přišla se zbožím, nakonec jej odmítli a odešli. Svým jednáním způsobili škodu za téměř 8 000 Kč.  

Zmizela střešní krytina

Žatečtí policisté šetří krádež střešní krytiny a podlahových fošen z objektu bývalého statku v Dobříčanech. Neznámý pachatel tam v minulých dnech odcizil celkem 80 desek střešní krytiny Onduline a k tomu si ještě přibral podlahové fošny, vše v hodnotě 170 200 Kč. Ve věci zahájili policisté úkony trestního řízení.

Zloděje přilákaly odložené věci

V neděli dopoledne si dosud nezjištěný poberta vyhlédl zaparkovaný automobil u prodejny Billa v Lounech. Překonal uzamčení a z felicie následně odcizil tašku, ve které se nacházel notebook, fotoaparát, mobilní telefon a modem na internet, to vše za téměř dvacet tisíc korun. Policisté po pachateli pátrají a věc šetří jako trestný čin krádeže. Zároveň připomínají občanům, aby v autech nenechávali žádné cenné věci - auto není výkladní skříň!

Mlsal kradl v Kauflandu

Obrovskou chuť na čokoládu musel mít 23letý mladík z Mostecka, který se vydal do žateckého Kauflandu krást. V neděli večer si z regálu do velké nákupní tašky naskládal 85 čokolád Studentská pečeť, 7 čokolád Milka, 384 kusů bonbonů Mentos, dále čtyři balení kávy a čtyři nápoje Redbull. Bez zaplacení pak prošel pokladnou. Následně byl zadržen a zboží v celkové hodnotě 9 899 Kč dobrovolně vydal. Ve zkráceném přípravném řízení mu bylo sděleno podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

  

vytisknout  e-mailem