Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kradli v sušárně

TEPLICE - Odcizili kolo a motorku; Odnesla si polštář.... 

Ukradli kolo a dětskou motorku   
     Policisté objasnili vloupání do sklepa, ke kterému došlo 13. ledna tohoto roku v Teplicích. Dva pachatelé ve věku 20 a 29 let vnikli do sušárny v panelovém domě a odcizili dětskou motorku a pánské jízdní kolo. Celková škoda byla vyčíslena na 6 tisíc korun. Oběma lapkům bylo sděleno podezření ze spáchání trestného činu krádeže, za který jim hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta. 
 
Odnesla si polštář
     Spánek si zřejmě chtěla zpříjemnit 36 letá žena, která využila zaneprázdněnosti prodavačky a z prodejny v centru Teplic odcizila z regálu polštář v hodnotě 930 korun, se kterým z prodejny utekla. Pachatelku se podařilo dopadnout, a protože byla za majetkovou trestnou činnost v posledních třech letech odsouzena, bylo její jednání kvalifikováno jako přečin krádeže, za který může jít až na dva roky za mříže.
 
Občané chytili zloděje
     Pozornosti obyvatel panelového domu v Krupce neunikl hluk vycházející včera večer ze sklepních prostor. Společně se vydali do suterénu, kde přistihli zloděje, který zrovna páčil dveře jedné z kójí. Lapku zadrželi a předali přivolaným policistům, kteří muži sdělili podezření z trestných činů krádeže ve stadiu pokusu a porušování domovní svobody, za které ho může poslat soud až na dva roky do vězení.

 

Teplice 29. ledna 2010

nprap. Daniel Vítek

 

vytisknout  e-mailem