Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Kradlo se v zahradním domku

ČESKOLIPSKO - Ze soboty na neděli navštívil neznámý zloděj jeden ze zahradních domků ve Skalici u České Lípy. Odnesl si věci nemalé hodnoty.  

Českolipští  policisté se v těchto dnech zabývají krádeží věcí ze zahradního domku ve Skalici.  Majitel domku do protokolu na služebně policistům uvedl, že když v sobotu uplynulého víkendu ve čtyři hodiny odpoledne ze zahrady odcházel, byly věci na svém místě. Po návratu na místo v neděli okolo druhé hodiny odpoledne zpozoroval, že na zahradě není něco vpořádku. Poté co pojal podezření,  že se na zahradě někdo pohyboval, ihned se šel podívat do zahradního domku. Všiml si otevřených dveří a následně zjistil, že mu chybí tepelné čerpadlo za bezmála dvacet tisíc korun, fotopast, rudlík a elektrický gril. Celkově si tak zloděj odnesl věci za bezmála dvacet pět tisíc korun. 

Českolipští policisté teď pátrají nejen po zloději zahradních potřeb, ale také po odcizených věcech, které půjdou zřejmě rychle na odbyt. Zloději po jeho dopadení hrozí před soudem trest odnětí svobody v délce dvou roků.

 
27.10.2015
por. Bc. Bohdanka Capuličová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí 

vytisknout  e-mailem