Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Kradly v drogériích, policie po nich pátrá

Kriminalisté policejního obvodu Praha IV specializující se na problematiku majetkové trestné činnosti vyšetřují sérii případů krádeží v prodejnách s drogérií v Praze 10. V této souvislosti pátrají po dvou neznámých ženách, které jsou z páchání této trestné činnosti důvodně podezřelé.  

Dvě ženy, které jsou zachyceny na záběrech z bezpečnostních kamer v síti prodejen s drogérií, páchaly tuto trestnou činnost zejména v březnu, květnu a červenci letošního roku. Zboží drze ukládaly do příruční kabely nebo tašky, kterou si s sebou přinesly. Zajímaly se především o tělová mléka, krémy, gely na vlasy, antiperspiranty, toaletní vody, parfémy, holicí strojky, ale také o dětskou značkovou výživu, která není právě nejlevnější. Napáchaly tak škodu za desetitisíce korun. Není přitom vyloučeno, že mají na svědomí další případy obdobného charakteru. Pokud by byly dopadeny, mohly by být obviněny z trestného činu krádež, za který trestní zákoník v základu ukládá až dva roky odnětí svobody.
 
Kriminalisté po těchto dívkách intenzivně pátrají a v této souvislosti se obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci. Jakékoliv poznatky k totožnosti obou těchto žen přijmou kdykoliv na lince 158.
 
Kpt. Bc. Eva Miklíková 10. 8 2010
Odkazy do noveho okna

druhá z pachatelek

druhá z pachatelek 

Detailní náhled

jedna z pachatelek

jedna z pachatelek 

Detailní náhled

jedna z pachatelek

jedna z pachatelek 

Detailní náhled

jedna z pachatelek

jedna z pachatelek 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem