Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Krádež v nemocnici

HRADECKO - Pomůžete se ztotožněním? 


Dne 5.8. navštívil neznámý muž hradeckou nemocnici, kde za užití násilí poškodil vstupní dveře jednoho uzavřeného oddělení, kam vnikl a odkud odcizil elektroniku jako notebooky, fotoaparát, kameru, kabely apod. a z jiného oddělení z neuzamčené šatní skříňky osobní věci jednoho pacienta. Škoda se pohybuje přibližně okolo 50 tisíc korun.
Při krádeži byl muž vyrušen zaměstnancem nemocnice a po krátké potyčce, při které zaměstnance ohrožoval nožem, jímž mu způsobil drobné poranění, z nemocnice utekl. Okamžitě bylo po pachateli vyhlášeno místní pátární, které však bohužel nebylo úspěšné.
Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádež, neoprávněné opatření platebního prostředku a nebezpečné vyhrožování, za což hrozí až 3leté vězení.
Do současné doby se nám nepodařilo zjistit totožnost neznámého muže. Proto se obracíme na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání. Kdo muže na videu či fotkách pozná, nebo by mohl poskytnout jakoukoliv informaci vedoucí k objasnění případu, ať zavolá na linku 158, nebo se dostaví na jakoukoliv policejní služebnu.

por. Iva Kormošová
23.8.2023, 13.30

vytisknout  e-mailem